Garage

Danny Cars staat garant voor mechanisch onderhoud en herstellingen die uw Amerikaanse wagen zal laten brullen van plezier.

Heel wat liefhebbers laten hun onderhoud al bij ons uitvoeren. Daarnaast kan u ook met uw oldtimer op onderhoud komen. Al onze werken worden steeds met de grootste zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd!

Onderhoud en herstellingen worden enkel op afspraak uitgevoerd. Houdt er wel rekening mee dat sommige onderdelen een besteltermijn tot drie dagen kunnen hebben. Wij voeren geen werken uit aan carrosserie. U kan deze onderdelen wel steeds bij ons verkrijgen. U kan ook steeds meer uitleg vragen aan onze mecaniciens Sandro en Christiano Bellio.

Het reviseren van uw motor kan u aan Danny Cars toevertrouwen. Ook voor motoropbouw kan u hier terecht. Met kennis en passie wordt er voor gezorgd dat u en uw oldtimer weer die glorietijden zal beleven!

Door hun ervaring in Dragracing met het “Danny's Racing Team Belgium” kan u op de nummer 1 in België rekenen voor de opbouw van uw racemotor.

Watergekoelde motor of misschien een motor draaiend op methanol is geen probleem voor onze ervaren teamleden.

Ook automatische versnellingsbakken kunnen bij Danny Cars worden geresiveerd.

Openingsuren

MA - DI - WOE - DO - VR
09:00 - 12:00  13:00 - 18:00

 

WIJ ZIJN ENKEL OP AFSPRAAK OPEN OP ZATERDAG.

OP ZATERDAG , ZONDAG EN FEESTDAGEN GESLOTEN

WIJ ZIJN UITZONDERLIJK GESLOTEN:

WOENSDAG 25 MEI TOT EN MET DINSDAG 31 MEI

VRIJDAG 17 JUNI TOT EN MET MAANDAG20 JUNI

DINSDAG 9 AUGUSTUS TOT EN MET WOENSDAG 17 AUGUSTUS

WOENSDAG 24 AUGUSTUS TOT EN MET DINSDAG 30 AUGUSTUS

WOENSDAG 7 SEPTEMBER TOT EN MET DINSDAG 13 SEPTEMBER

 

Er zijn werken voor de shop, als u uit de richting van Hasselt komt rij dan voorbij de shop en neem de eerst straat links Wildernisstrat. Volg deze tot het einde en sla af naar rechts Steenstraat. Einde van de weg links Herebaan West. Voor de verkeerslichten neemt u uitzonderlijk het kleine straatje links Lakerweg richting Danny Cars.