Dyno Unlimited

No money no honey...no honey no love.
No Dyno no development...no development no win

Nergens wordt meer over gepraat en gefantaseerd tussen racers en carfreaks dan over het vemogen van hun motor, en het aantal PK’s die geproduceerd worden.
Het zijn echter niet de PK’s die wedstrijden winnen, maar wel het koppel dat een motor produceert, en de manier waarop je dat koppel kan inzetten tijdens de wedstrijd. Dit geldt voor alle vormen van racen, van Formule 1 over Rally tot Dragracen… De enige betrouwbare manier om deze gegevens te meten en te interpreteren is met een engine dyno.

Bij Dyno Unlimited staat een in Europa unieke engine dyno, geschikt voor het testen en tunen van alle soorten motoren met vermogens tot meer dan 3000 pk! Het toestel heeft zijn naam niet gestolen: de Superflow Black Widow zorgt ervoor dat je de concurrentie genadeloos doodt met het krachtigste gif: kennis!
Meten is weten, en het is beter te weten voor je het circuit opdraait, dan ter plaatse de schade te moeten meten. Vele racers testen hun dure motoren voor de eerste keer op de racetrack zelf, met een ongelofelijk beperkte set middelen om pijnlijk motorfalen te voorkomen, met dure herstellingen als gevolg. Op een engine dyno zit je in een maximaal gestructureerde omgeving die alle parameters van de motor nauwgezet en realtime volgt, met de mogelijkheid om onmiddellijk in te grijpen als er wat fout loopt.

Gedetailleerde rapporten over koppel en vermogen bij elk toerental, de mogelijkheid om de motor stap voor stap te tunen, en onmiddellijk relevante resultaten op het scherm toveren die je ondubbelzinnig aanwijzen of de aanpassingen het gewenste resultaat hebben. Je vertrekt al met voorsprong aan de start van elke wedstrijd!
Met een opgenomen vermogen van meer dan 3000 PK kan de Black Widow alle vormen van race en straatmotoren aan. Maak de juiste keuze en neem voorsprong op de tegenstand. Sta zelfverzekerd aan de start van je volgende race en laat alle harde werk en investering niet in rook opgaan!

Dyno Unlimited biedt een nieuwe, moderne testfaciliteit met de meest recente apparatuur en software, een bulletproof omgeving en elke gewenste vorm van ondersteuning, zowel technisch als praktisch.

Neem contact met ons voor een vrijblijvend voorstel.

www.facebook/com DynoUnlimited

 

Nieuws

Wij hebben een nieuw record behaald Tierp Zweden 2017 5.44 sec 1/4 mls

27.08.2017 16:30

Nieuwe website voor Danny Cars

30.05.2014 12:44

verslagen

Weekend van 8-10 September European Finals Santa Pod UK

DragracingEurope.eu, Remco Scheelings

5de ronde Tierp personal best 5.44 sec/ 1/4mls WINNAAR

Verslag op FIA.com

Verslag Autosport.nl Remco Scheelings

Verslag autosportwereld.br Willy Bouchez

Verslag dragracingeurope.eu Remco Scheelings

Verslag Autosport.nl Remco Scheelings

4de ronde NitrOlympx Hockenheim personal best 5.50 sec 1/4 mls Runner UP

 Dragracing Magazine online foto van Ivan Sansom NitrOlympx

Verslag van Willy Bouchez NitrOlympx 2017

Verslag in DragracingEurope.eu Remco Scheelings

Verslag in Autosport.nl Remco Scheelings

2de ronde Fia Tierp Zweden 2017 WINNAAR personal best 5.52 sec 1/4mls

Verslag AUTOSPORT WERELD.BE

Verslag Autosprt.nl Remco Scheelings

Licentie runs Main Event 2017 Sandro Bellio verslag Autosport.nl Remco Scheelings

Danny Bellio, Danny's Racing Team is back in business

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1ste race voor Danny's Racing Team vanaf 19-21 augustus in Hockenheim. Blown Alcohol Hemi is getest op Dyno Unlimited van Danny Cars en het team is zeer tevreden. Dit weekend wordt de hemi volledig terug opgebouwd , opgestart en de truck geladen zodat we woensdag richting de aktie kunnen vertrekken. Donderdag is rustdag met enkel opbouw van de pit, opstarten van de FC en algemene keuring. Vanaf vrijdag nitro power...graag zien we jullie daar....