Winkel

Amerikaanse wagens, buiten categorie voor liefhebbers

Op de Europese wegen hebben we niet vaak de kans om Amerikaanse wagens te bewonderen. Het blijft dus een uniek gegeven de eigenaar te zijn van zo'n heerlijke en soepel rijdende Amerikaan. Helaas zijn er weinig garagisten die het onderhoud of herstellingen kunnen uitvoeren aan American Cars.

Danny Cars Shop en Garage in Houthalen-Helchteren daarentegen is al meer dan vijfentwintig jaar specialist in het uitvoeren van onderhoudsbeurten en herstellingen aan American Cars. Al een lange tijd vertrouwen klanten in Limburg en wijde omgeving op een goede behandeling van hun parel bij Danny Cars Shop. Specialist en liefhebber Danny Bellio en zijn meewerkende familieleden staan u graag te woord, dit kan zowel in het Nederlands, Engels als Duits!

Ons bezoeken

Danny Cars Shop kan u vinden aan de Grote Baan 173 te Houthalen-Helchteren.

Via E314

U neemt afslag 29 en vervolgt uw weg richting Eindhoven op de N715. Aan de vierde lichten zijn we aan de linkerkant gevestigd. We hebben voor onze klanten een ruime parking.

Ons aanbod

In onze winkel vindt u alle onderdelen van de grote Amerikaanse automerken:

Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Ford Truck, GMC Truck, Hummer, Jeep, Lincoln, Mopar, Mustang, Oldsmobile, Opel, Plymouth, Pontiac, USA Vans…

En van de bekende onderdelenfabrikanten: Accel, AC Delco, Airtex, Autometer, Bendix, Cardone, Cipa, Comp Cams, Craftsman, CraneCams, Dorman, Edelbrock, Federal Mogul, Flowmaster, Fram, Gates, Gorilla, Grant, Haynes, Help, Holley, Lucas Oil, Mallory Ignition, Monroe, Mooney's, Moog, Mopar, Moroso, MSD, Plasticolor, Rancho, TCI, TransDapt, Venolia, VHT, Wagner, Wynn's, …

Als we bepaalde onderdelen niet op voorraad hebben, bestellen we ze voor u en zijn ze normaal binnen drie dagen in huis.

Vraagt u gerust bij ons de prijzen op van originele Amerikaanse carrosserie-onderdelen. Door onze goede inkoopkanalen kan dat altijd interessant voor u zijn.

Speciale of te grote onderdelen kunnen eveneens geleverd worden op container onder speciale condities.

Geen probleem voor ons om  gewenste onderdelen per post naar u te verzenden, mail of telefoneer ons en alles wordt zo snel mogelijk bij u geleverd.

Openingsuren

De winkel is geopend:  DI - WOE - DO - VR

09:00 - 12:00   13:00 - 18:00

De garage is geopend: MA - DI - WOE - DO - VR

09:00 - 12:00  13:00 - 18:00

 

WIJ ZIJN ENKEL OP AFSPRAAK OPEN OP ZATERDAG.

OP ZATERDAG , ZONDAG EN FEESTDAGEN GESLOTEN

 

Wij zijn uitzonderlijk gesloten:

woensdag 22/05/2024  tot en met  woensdag 29/05/2024

dinsdag 11/06/2024 tot en met woensdag 19/06/2024